Bloggnorge.com // Onyxen – vårt drømmehus
Start blogg

Onyxen – vårt drømmehus

Bli med på reisen

Det er mye å ta stilling til når man skal ha nytt hus…

Kategori: Ukategorisert | 2 kommentarer » - Skrevet Thursday 10. September , 2015 kl. 22:03

… og noe er morsommere enn annet. Personlig må jeg si at å velge ut lister, takrenner, taksten osv. ikke er så veldig spennende. Valg av farger, interiør og slikt er derimot MYE mer interessant!!!

Har nå begynt å se på diverse, og tar gjerne imot innspill. Når det gjelder gulv tror jeg vi går for en eller annen grånyanse, hva tenker dere om denne? Det blir mange vinduer og mye gjennomgående lys i huset, så jeg tror ikke vi trenger å bekymre oss for at det skal bli for mørkt.

Gulv

Når vi først er inne på stuen så kan vi kanskje også lufte litt hvordan stemningen er for en vegg i betong? Fant en interessant side her forleden, den heter Beton Cire, og kan kanskje være noe. Det hadde vært superfett med en “ordentlig betongvegg” og ikke tapet, slik vi først hadde tenkt.

Stuevegg

Annonser

Kommentarer

  1. Bente Vestby says:

    Betongvegg blir kjempekult, go for it! :-)) Synes også det grå gulvet er veldig lekker. Blir spennende å se hvordan det blir etterhvert.

  2. Jannicke Mykkestue says:

    Takk for kommentaren, Bente. Moro å høre andres meninger, det er ikke alle valg som er like enkle :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.